MODA RENK KOMBİNASYONLARI

30-07-2021 14:27
MODA RENK KOMBİNASYONLARI

İşte erkek renk uyumunda kullanabileceğiniz en iyi renk kombinleri. Ve "en iyi" ile yanlış gidemeyeceğiniz klasik kombinasyonları kastediyoruz. Elbette her zaman kendi başınıza da kombin yapabilirsiniz.

 

Lacivert ve Beyaz

Lacivert ve beyaz, erkeklerin en iyi renk uyumudur. Lacivert ve beyaz arasındaki kontrast süper belirgindir ve her iki renge de patlama alanı verir. Dahası, yelken tarzı gibi şeyleri çağrıştıran klasik bir kombinasyon.

 

Beyaz kot pantolonu koyu kot gömlek veya lacivert düğme aşağı kombinleyerek bu görünümü şekillendirin.

 

Gri ve siyah

Gri ve siyah (neredeyse) az kullanılan bir renk kombinasyonudur. Griden siyaha ince varyasyon, aynı zamanda kontrast yaratır. Daha koyu grilerdeki renk tonu, giydiğiniz siyah giysi parçasına yansır. Sonuçta, renklerin hem karşıtlığından hem de tamamlayıcı doğasından yararlanırsınız.

 

Bu görünümü bir çift funda grisi chino ve siyah bir tişörtle giyin veya koyu gri bir ayakkabı tişört ve biraz siyah kot pantolonla tersine çevirin .

 

 

Yeşil ve Haki

Askeri giyim, erkek giyiminde etki için ağır bir ağırlıktır. O zaman, yeşil ve haki askeri kombinasyonunun, bir erkeğin yapabileceği en iyi renk kombinasyonlarından biri olduğu açıktır (yani kamuflaj ). Ayrıca, yeşil ve haki renk uyumu, ormanlık alan havası verir. Belki de tanklardan çok çadırlara meraklısınızdır. Bu da işe yarıyor.

 

 

Kahverengi ve Krem

Küba sigarası mı içtiniz yoksa Manila'da bir havuz güvertesinde mi dinlendiniz? Kahverenginin ten renginin üzerine açık ten renginin ten renginin üzerine ten renginin rahat koyu renk görünümünü seviyoruz.

 

Kahverengi ve Bordo

Bilimsel hisler verin. Kahverengi ile karıştırılmış koyu, koyu kırmızı tutkulu ve zengin bir kombinasyon.

Choosing the right shoes for cold weather has always been a serious decision for men. It is more difficult for men than women of fashion to choose a high-quality…Choosing the right shoes for cold weather has always been a serious decision for men. It is more difficult for men than women of fashion to choose a high-quality…
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.