ERKEK RENK UYUMU STİL REHBERİ

30-07-2021 14:27
ERKEK RENK UYUMU STİL REHBERİ

Renkleri cesurca eşleştirin.

 

Renkler; duygular, düşünceler ve olaylar gibi şeyleri nasıl algıladığımızı etkiler. Bu nedenle, renk hayattaki en ayrılmaz etkilerden biridir. Bu gerçek, şık bir erkek olmayı öğrenirken çok önemlidir. Bu makale için, erkeklerin renk eşleştirmesinin neden bu kadar önemli olduğunu ele alıyoruz.

 

Giymeyi seçtiğimiz renkler, nasıl algılandığımız hakkında olduğu kadar bizim hakkımızda da çok şey söyler. Bu yüzden dışarıdaki şık baylar için, erkek modasında rengin rolü ve kıyafetlerinize nasıl daha iyi renk kombinasyonları uygulayabileceğiniz hakkında bilinmesi gereken her şeye gireceğiz.

 

Renk çarkı temel renklerden oluşur. Bu renkler, hayal edebileceğiniz her rengin temel temelidir. Bu nedenle, önce bu renkleri anlamak önemlidir. Direksiyonda kırmızı, mavi ve sarıdan oluşan ana renkler ve yeşil, mor ve turuncu olan ara renkler vardır.

 

 

İlişkili Renkler

Bunlar tekerlek üzerinde birbirine doğrudan bitişik renklerdir. İlişkili renkler tek renkli görünümler için önemlidir. Mavi kot pantolon ve mavi bir tişört ya da lacivert bir takım ve chambray düğmeli bir düğme düşünün.

 

 

Tamamlayıcı renkler

Bunlar çarkta birbirine zıt renklerdir. Birlikte kullanıldıklarında gözle görülür bir kontrast oluştururlar. Tamamlayıcı renkler cesur, dikkat çekici görünümler içindir.

 

 

Üçlü Renkler

 

Triadik renkler, tekerlek üzerinde birbirinden eşit uzaklıkta bulunan üç renktir. Birden fazla rengi içeren dengeli bir kıyafet oluştururlar.

 

 

Benzer Renkler

Benzer renkler, yan yana bulunan ve ortada baskın bir rengi paylaşan üç renktir. Baskın renk, birincil veya ikincil renktir.

 

Artık renk çarkının özelliklerini tazelediğinize göre, erkek renk eşleştirmesi için bilmeniz gereken başka bir temel daha var. Renk teorisinin rengin algılanmasındaki rolü. Her renk, insanlar olarak (belki uzaylılar da) belirli şeyleri nasıl algıladığımızla ilişkilidir. İşte bazı örnekler.

 

Kırmızı: Tehlike, tutku, öfke, yakınlık, aşk

Mavi: Güven, sakinlik, istikrar

Sarı: Dikkat, sıcaklık, enerji

Yeşil: Doğa, zenginlik, kıskançlık

Turuncu: Sağlık, gençlik, cazibe

Mor: Lüks, telif, gizem, yaratıcılık

Choosing the right shoes for cold weather has always been a serious decision for men. It is more difficult for men than women of fashion to choose a high-quality…Choosing the right shoes for cold weather has always been a serious decision for men. It is more difficult for men than women of fashion to choose a high-quality…
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.