ERKEK MODASINDA AVRUPA TRENDLERİ

30-07-2021 14:27
ERKEK MODASINDA AVRUPA TRENDLERİ

Avrupa trendleri İngiliz, Fransız ve İtalyan podyumlarından ilham almış görünüyor. En yeni çılgınlıkları ve stil seçimlerini gardırobunuza nasıl ekleyeceğinizi keşfedin. Ve her zaman kendi yorumunuzu katarak kişiselleştirmeyi unutmayın.

 

Erkek Moda Trendi : Takım Elbise

Terziliğin asla modası geçmez. Zarif ve sofistike görünen klasik takım elbise, baharın olmazsa olmazı. Tahmin edebileceğiniz gibi, alışılmış tasarımcılar kusursuz terzilikleriyle olağan şeyler üretebiliyor. Ancak bazıları koleksiyonlarındaki yüksek kaliteli iki parça ile bizleri ve moda severleri şaşırtıyor.

 

Bu Görünüm Nasıl Giyilir?

· Çok yönlülüğü ile tanınan, bir çift spor ayakkabı ve tişört ile giyin veya bir gömlek ve kravatla resmileşin.

· Geleneksel bir görünüm için klasik kareli ve ince çizgili versiyonları giyin veya modern bir dokunuş için parlak bir renk veya kalın bir baskı tercih edin.

· Görünümü tamamlamak için özel bir ceket ile takım yapabilirsiniz.

 

Erkek Moda Trendi : Kısa Şort

Bu yaz, dizinizin çok üzerinde biten bir şortla tarzınızı göstermenin zamanı geldi.

 

Bu Görünüm Nasıl Giyilir?

· Renk paleti, kişisel tarzınıza hitap edecek parlak, cesur renkler ve zımba nötrleri ile çok cömerttir.

· İlkbaharda bir spor ayakkabı, bir tişört ve kot ceket ile kombin yapabilirsiniz, sıcak aylar geldiğinde ise sandalet ve güneş şapkası mükemmel bir kombin olacaktır.

 

Erkek Moda Trendi : Şalvar

Bu sezon skinny jeanlerin yerini alan bol paçalar ve manşetli geniş paçalar ile daha rahat bir kesim. Mevcut gardırobunuza kusursuzca uyan bir trend.

 

Bu Görünüm Nasıl Giyilir?

· Giymesi kolay bu düz geniş paça pantolonlar en sevdiğiniz kot pantolonlar kadar çok yönlüdür.

· Stil dilinize hitap eden bir stil yaratmak için kapüşonlu üst, blazer, tişört, kaban ve spor ayakkabılarınızla birlikte giyin.

· Cesur bir görünüm için de şık bir çift ayakkabı seçin.

 

 

Erkek Moda Trendi : Çapraz Çantalar

Sırt çantanızı bir çapraz çanta için atın ve eşyalarınızı göğsünüze takın. İşlevsel ve şık, erkek giyimde en yeni trend olan çapraz çantalar hem çok kullanışlı hem de her spor kıyafetinizin üzerinde güzel duracak bir aksesuardır.

Choosing the right shoes for cold weather has always been a serious decision for men. It is more difficult for men than women of fashion to choose a high-quality…Choosing the right shoes for cold weather has always been a serious decision for men. It is more difficult for men than women of fashion to choose a high-quality…
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.